Esimiesvalmennus.

Matti Hämeenaho on yksi maamme kokeneimmista kouluttajista. 

Mistä saatte vastaavaa? Olen kiertänyt 2004 lähtein satoja työpaikkoja. Tällöin näkee kaikki mahdolliset ja mahdottomat johtamismallit. Näkee mitä milläkin tavalla saa aikaan. Näkee yksittäisen teon ja tekemättä jättämisen seuraamukset. Tämän lisäksi olen ollut pomona sadoille työntekijöille. Olen tehnyt kaikki virheet mitä pomo voi tehdä. Olen myös ottanut niistä opiksi saaden aikaan niin kovia myyntituloksia ettei niitä edes pidetty mahdollisina. Rajoja on rikottu ja siirretty. Näin on käynyt myös asiakkailleni. 

Tällaisella kokemuksella olen rakentanut ilmiömäisen esimiesvalmennuksen.  Saatte Huippujohtajan toimintatavat suoraan käytännöstä. Miten huippujohtajan ja ei huipun toimintatavat eroavat toisistaan. Kerron esimerkit suoraan, miten ne tehdään käytännössä.  Näin saatte opit niin, ettei tarvi arvuutella miten ne viedään käytäntöön. 

Tätä valmennusta on pidetty joillekkin pomoille joiden työpaikka on saanut syystä tai toisesta ikävää julkisuutta. Tämän jälkeen he ovat kadonneet medioista ikävien uutisten merkeissä. Asiat on saatu kuntoon. Eikä vain rimaa hipoen vaan huipputasolle. 

Lupaan teille koulutuksen joka alkaa tuottamaan välittömästi hyviä asioita työpaikallanne. Näin on käynyt joka kerta kun tämä valmennus on pidetty. Tämä valmennus opettaa miten maamme parhaat työpaikat (HUOM! työntekijöiden mielestä parhaat) toimivat. 

Niissä työpaikoissa jossa toimitaan tämän koulutuksen tavoilla ei ole työpaikkakiusaamista, väsymistä, huonoa fiilistä, ristiriitoja, liikoja sairaslomia, huonoa työnlaatua, tyyttymättömiä asiakkaita….. Vaan kaikki nämä ovat ihan päinvastoin. Työnlaatu on ihan huippuluokkaa, työpaikalla nauru raikaa ja töitä tehdään täysillä, pomo ajaa sairaana töihin tulevia työntekijöitä kotiin (eikä he halua siltikään lähteä), heidän asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä….

Kysy tarjous:                            

Eräässä hyvin menestyvässä yrityksessä  myynti tuplaantui kahdessa kuukaudessa tämän esimieskoulutuksen jälkeen.

Matti Hämeenaho, 045 – 6366 022. Jos et ehdi soittaa niin laita Whatsapp viesti,  tekstari, dm twitterin tai linkkarin kautta, niin minä kilautan sinulle.

Tai laita yhteystiedot tänne: matti(ätt)hameenaho.fi