Esimiesvalmennus.

 

Tiedättekö, että oikein johdettuna ihmiset pystyvät tekemään huikeita suorituksia. He tarvitsevat tähän esimiehensä apua ja kannustusta. Oikea johtaminen on oikeasti kiinni yksinkertaisista perusasioista. Ei hienoista, uusista tuulista johtamisen saralla. Aina kun näistä yksinkertaisista perusasioista aletaan luopua, seuraa ongelmia. Kun näitä noudatetaan niin tulokset ovat häikäiseviä. Esimiestyössä ei aina ratkaise se, mitä tehdään. Usein ratkaisee se, että mitä ei tehdä. Siitä ne haasteet saavat hyvän alun. 

Minun esimiesvalmennus pohjautuu kokemukseen sadoista työpaikoista sekä omasta kokemuksesta satojen ihmisten pomona. Olen nähnyt ja kokenut, että miten toimimalla saadaan ongelmia ja miten saadaan huipputuloksia. 

Lupaan teille koulutuksen jossa ei ole hienoja sivistyssanoja eikä edes ammattislangia. Lupaan teille koulutuksen joka alkaa tuottamaan välittömästi hyviä asioita työpaikallanne. Näin on käynyt joka kerta kun tämä valmennus on pidetty. Tämä valmennus opettaa miten maamme parhaat työpaikat (työntekijöiden mielestä parhaat) toimivat. 

Tämä koulutus vie osaamisenne tämän päivän ja huomenna vaadittavalle tasolle. 

Kysy tarjous:

Matti Hämeenaho, 045 – 6366 022. Jos et ehdi soittaa niin laita tekstari, niin minä kilautan sinulle.

Tai laita yhteystiedot tänne: matti(ätt)hameenaho.fi