Myyntikoulutus.

                                                                                                                   Myyntikoulutus

Tämä myyntikoulutus on asiakkaiden mielestä maamme parhaiten toimiva. Tähän on päästy vain kovalla kokemuksella. Olen itse myynyt vaikka ja mitä. Kuten Lehtiä Sanomilla, Holiday Clubin Viikko-osakkeita Oulun Edenissä, Radio Pookin mainoksia. Olen tehnyt myös ovelta ovelle kauppaa. Olen ollut näissä töissä myyjänä ja pomona. Luulin ennen, että olin huippumyyjä. Kunnes menin ovelta ovelle myyntiä tekevään yritykseen. Siellä huomasin, että olin oikeasti amatööri. Pääsin myynnin korkeakouluun. Opin, miten ihmiseen tehdään oikea vaikutus sekunnissa. Opin, miten maamme vaikeimmissa hommissa saadaan onnistumisia mitä muut eivät edes usko. Opin, miten teet kauppaa 80% asiakkaista. Ja teet sen hyvällä, ei pakottamalla ja väkisin vääntämällä! Moni yritys on halunnut tämän osaamisen itselleen ja heidän myynnit ovatkin lähteneet nousuun. 

Tämä koulutus toimii hyvin siksi, että olen itse tehnyt kaikki mahdolliset virheet mitä alalla voi tehdä. Virheistä oppii. Olen noussut talon huonoimmasta myyjästä kaveriksi joka tekee ennätyksiä ja rikkoo rajoja. Olen opettanut tuhansille ja tuhansille myyjille miten myös he onnistuvat tässä samassa. Haluaisin opettaa tämän myös teidän yrityksen myyjille, mikäli se sinulle sopii?

Myynti on asenne laji. Opin tämän juuri ovelta ovelle kaupassa. Opin, että ihminen voi oikeasti tehdä tulosta ihan eri tasolla, mutta teemme itse asiat vaikeaksi. (Olin itse mestari tässä. Olin välillä talon paras selittäjä). Opetan koulutuksessa, miten teet asiat vaikeaksi ja miten sinun ne kannattaa tehdä. Näin teidän ei tarvi koluta ihan kaikkia montun pohjia, kuten minä tein. 

Mikäli buukkaatte itse käyntejä niin samalla voimme liittää tähän maamme parhaan buukkaus koulutuksen.