Myyntikoulutus.

 Matti Hämeenaho on yksi maamme kokeneimmista myyntikouluttajista.  Olen kouluttanut myyjiä työkseni 1996 lähtien. Yrittäjänä 2004 ->. Yli 15000 myyjää on parantanut tuloksiaan näillä opeilla.  Asiakkaat ovat pitäneet koulutuksesta, koska se perustuu omaan kokemukseen eikä kirjoista ulkoa opeteltuihin muiden kirjoittamiin juttuihin.

Olen itse ollut myyjä vaikeimmilla aloilla.               Olen myynyt  Lehtiä Sanomilla, Holiday Clubin Viikko-osakkeita Oulun Edenissä, Radio Pookin mainoksia. Olen tehnyt myös ovelta ovelle kauppaa. Olen ollut näissä  myyjänä ja pomona. Opin, miten kauppaa tehdään haastavilla aloilla niin, että 80% ostaa hyvällä. Ei pakottamalla, valehtelemalla eikä tyrkyttämällä. Vaan hyvällä. Pomona ollessani opetin näitä taitoja tiimilleni. Voin kertoa, että he tekivät kauppaa niin paljon, että siinä on monilla nielemistä. Mieti. Ovelta ovelle kaupassa 80% kiinniotto kaikista ovea raottaneista. 

2004 lähtien olen kouluttanut sadoissa työpaikoissa.                                    Olen ollut satoja päiviä myyjien mukana kentällä  (b2b jab2c).                    Olen kuunnellut tuhansia myynti ja buukkauspuheluita.                              Olen seurannut myymälöissä satoja myyjiä…jne.

Kun seuraa tuhansia myyntitapahtumia, niin oppii näkemään miten kauppaa tulee ja miten se munitaan. 

Koulutuksessani kerron teille miten maamme parhaat myyjät tekevät tuloksensa. Koulutuksessa tulee selkeästi erot esiin. Näin osaatte laittaa ne kuntoon ja kauppa alkaa käymään.  Kerron myös, että miten kehityin huonosta myyjästä huippumyyjäksi. Mitä se vaatii. Saatte konkreettiset neuvot.  Asiakkaani väittävät, että tämä on ylivoimaisesti maamme parhaiten toimiva myyntikoulutus. Monien myynti on lähtenyt kovaan kasvuun, vaikka hyvin on mennyt jo ennestään!

Mikäli buukkaatte itse käyntejä niin samalla voimme liittää tähän maamme parhaan buukkaus koulutuksen. (Aamupäivällä on myynti ja buukkauskoulutus. Lounaan jälkeen buukataan hirveet määrät tapaamisia). 

Myyntikoulutuksia saa nyt videovalmennuksena. Koulutuksessa on kaksi n. 30 min. videota. Maksun jälkeen saat katsoa niitä 10 päivän ajan niin usein kuin haluat.  Hinta vain 99€ (sis alv 24%). 

Linkki videoihin:     https://www.campwire.com/buy_flexible/932580dd-b6c9-4ed8-a260-ac96c9da3a82 

Tässä muutamia asiakkaita: 

Kysy tarjous varmasti toimivasta koulutuksesta:

Soita, tai laita viesti: 045 6366022 tai matti(ätt)hameenaho.fi

Siirry sivun alkuun