Myyntikoulutus.

 Matti Hämeenaho on yksi maamme kokeneimmista myyntikouluttajista.  Olen kouluttanut myyjiä työkseni 1996 lähtien. Yrittäjänä 2004 ->. Yli 15000 myyjää on parantanut tuloksiaan näillä opeilla.  Asiakkaat ovat pitäneet koulutuksesta, koska se perustuu omaan kokemukseen eikä kirjoista ulkoa opeteltuihin muiden kirjoittamiin juttuihin.

Olen itse myynyt vaikka ja mitä. Kuten Lehtiä Sanomilla, Holiday Clubin Viikko-osakkeita Oulun Edenissä, Radio Pookin mainoksia. Olen tehnyt myös ovelta ovelle kauppaa. Olen ollut näissä t myyjänä ja pomona. 

2004 lähtien olen kiertänyt sadoissa työpaikoissa. Olen ollut satoja päiviä myyjien mukana kentällä niin b2b kuin b2c, Olen kuunnellut tuhansia myynti ja buukkauspuheluita, olen seurannut myymälöissä satoja myyjiä…jne. Olen nähnyt, että maamme parhaat myyjät toimivat tietyllä tavalla, alasta riippumatta. Myös keskinkertaiset ja huonot omaavat samat tavat toimia, riippumatta mitä ja missä myyvät. 

Koulutuksessani kerron teille miten maamme parhaat myyjät tekevät tuloksensa. Kerron, miten huono, keskinkertainen ja huippumyyjän tekeminen poikkeaa toisistaan. Kerron, miten heidän asenne eroaa. Mitä toiset tekee ja miten. Kerron mitä toiset taas ei tee vaikka pitäisi. Kerron myös, että miten kehityin huonosta myyjästä huippumyyjäksi.  Tästä koulutuksesta saatte ne konkreettiset asiat, joita voitte parantaa tullaksenne paremmaksi. Asiakkaani väittävät, että tämä on ylivoimaisesti maamme parhaiten toimiva myyntikoulutus. 

Mikäli buukkaatte itse käyntejä niin samalla voimme liittää tähän maamme parhaan buukkaus koulutuksen. (Hyvin suosittu koulutus onkin, että aamupäivällä on myynti ja buukkauskoulutus. Lounaan jälkeen buukataan hirveet määrät tapaamisia). 

Kysy tarjous varmasti toimivasta koulutuksesta:

Soita, tai laita viesti: 045 6366022 tai matti(ätt)hameenaho.fi