Puhelinmyyntikoulutus

Puhelinmyyntiä ei voi valmentaa, jos ei ole itse tehnyt puhelinmyyntiä työkseen. Samoja juttuja täälläkin on kuin muissakin myyntihommissa. Mutta puhelinmyynnissä on monia asioista joita ei voi tietää jos ei ole myyntikokemusta. Ne ovat juuri ne ratkaisevat asiat. Noin 80% soittajista tekee nämä väärin. Toistaen samoja virheitä päivästä toiseen. Miksi teette niin kun koulutustakin olisi saatavilla?

Olen maamme kokenein puhelinmyynninkouluttaja. Olen tehnyt kauppaa puhelimella vuodesta 1990 lähtien myymällä radiomainoksia. Lisäksi olen ollut lehtimyyjä ja lehtimyyntitiimin pomo.

Olen kouluttanut maamme jokaisessa vähänkään merkityksellisessä call centerissä. Olen kouluttanut kaikkien alojen myyjiä tekemään kauppaa puhelimella. Monet tuhannet ihmiset ovat saaneet nämä opit ja mielellään tulen kertomaan ne teillekkin.

Mielellään tulen pitämään koulutuksia paikanpäälle. Suosituin tapa koulutuksissa on, että aamupäivä käytetään ”teoria osuuteen” lounaan jälkeen aletaan soittamaan ja mielellään olen opettamassa asiat käytäntöön.

Nyt puhelinmyyntikoulutuksen saa myös videovalmennuksena. Tässä on kaksi n. 30 min videota. Maksun jälkeen videoita saa katsoa 10 vrk niin usein kuin haluaa. Hinta vain 99€ (sis alv 24%).

Linkki videoihin: https://www.campwire.com/buy_flexible/b0789834-507f-4869-8a40-0c1a9eae92e6

Kysy lisää & tarjous:

Puh: 045 6366022 sähköposti: matti(ätt)hameenaho.fi

Tässä muutamia asiakkaita:

Siirry sivun alkuun