Puhelinmyyntikoulutus

Puhelinmyyntiä ei voi valmentaa, jollet ole itse ansainnut leipää näissä töissä. Samoja juttuja täälläkin on kuin muissakin myyntihommissa. Mutta puhelinmyynnissä on monia asioista joita ei voi tietää jos ei ole itse alalla ollut. Ja ne ovat ne ratkaisevat asiat, siinä että menestytkö vai et. Noin 80% soittajista tekee nämä väärin.

Onneksenne olen maamme kokenein puhelinmyynnin kouluttaja. Ja kyllä, olen tehnyt kauppaa puhelimella vuodesta 1990 lähtien myymällä radiomainoksia. Lisäksi olen ollut lehtimyyjä ja lehtimyyntitiimin pomo.

Aloittaessani lehtimyynnissä olin aluksi talon huonoin myyjä. Soitin 2-3 viikkoa enkä saanut kaupan kauppaa. Olin jo aivan hajalla. Mutta sieltä sitten aloin kasata pakettia pala palalta. Lopulta tein ennätyksiä. Tämä huono jakso oli karmea, mutta opetti minulle puhelinmyynnin salat. Jokaisen palan merkityksen. Tämä opetti myös sen, että alalla on ne omat jutut jotka täytyy tietää.

Olen kouluttanut maamme jokaisessa vähänkään merkityksellisessä call centerissä. Monen alan yrityksissä tehdään kauppaa puhelimella. Olen auttanut heitä myymään paremmin. Monet tuhannet ihmiset ovat saaneet nämä opit ja mielellään tulen kertomaan ne teillekkin.

Puh: 045 6366022 sähköposti: matti(ätt)hameenaho.fi