Buukkauskoulutus

hyvin usein huippumyyjän ero muihin on se, että hänellä on enemmän tapaamisia. Muut taas eivät saa tapaamisia koska eivät osaa buukata. He kokevat buukkaamisen vaikeana ja ikävänä. Ei ole mitään järkeä jos pitää jutella kymmenelle, että saat yhden tapaamisen.

Olen kehittänyt B2B buukkauksen aivan huippuunsa.  Opetan, miten B2B myyjänne saavat käyntejä sovittua 80% vastanneista. (oikeasta kohderyhmästä). Tapaamiset sovitaan hyvällä, niin että sinne on mukava mennä käymään. Olen opettanut tätä monille sadoille myyjille. kaikilta aloilta. Toimivuus on todistettu käytännössä.

Buukkauskoulutus kestää yhden työpäivän. 

Aamupäivällä käydään buukkaamisen teoriaosuus. Lounaan jälkeen aletaan buukkaamaan. Opetan kädestä pitäen, jotta opitte varmasti buukkaamaan 80%:lle.

Tämän jälkeen buukkaaminen on mukavaa ja helppoa.  Kalenterit täyttyy kuin itsestään. Tämä on busineksen toimivuuden kulmakivi. Lisää käyntejä = lisää kauppaa.

Kysy tarjous:

Matti Hämeenaho: 045 6366 022  & matti(ätt)hameenaho.fi

Nyt saatte buukkauskoulutuksen myös nettivalmennuksena hintaan 99€ (sis alv 24%). Tällä hinnalla saatte katsoa molempia videoita (molemmat n. 30 min) 10 päivän ajan niin usein kuin haluatte.

Linkki videoihin: https://www.campwire.com/buy_flexible/8d5c7f3f-0e64-4dd7-a14d-c40f56b238f0

Siirry sivun alkuun