Kuka Matti Hämeenaho?

Olen Matti Hämeenaho. Yksi maamme kokeneimmista kouluttajista/valmentajista . Olen ollut valmentaja vuodesta 1996. Olen auttanut sadoilla työpaikoilla, reilusti yli 15000 ihmistä.

Y-tunnuksen hain 2004, jonka jälkeen olen levittänyt myynnin ja johtamisen ilosanomaa ympäri Suomen. Olen saanut kouluttaa lähes kaikilla aloilla. Pienistä työpaikoista pörssiyhtiöihin, auttaen myös kaupunkien työntekijöitä.

Asiakkaani väittää, että koulutukseni ovat alan parhaiten toimivat ja näkyy oikeasti kassakoneessa.  Kaikki koulutukseni rakentuu kahdesta osa-alueelta. Olen kiertänyt satoja yrityksiä. Olen nähnyt maamme parhaita myyjiä töissään. +  Omaan kokemukseen  huimista tuloksista vaativimmilla aloilla. Olen itse myynyt mm. Radio mainoksia, lehtiä, viikko-osakkeita, tehnyt ovelta ovelle kauppaa. Nämä ovat myynnin korkeakouluja.

Eli koulutukseni koostuu omasta kokemuksesta sekä siitä, miten maamme parhaat myyjät tekevät tuloksensa.  Vastaavaa kokemusta ette saa mistään muualta.

Asiakkaiden palautteissa sanotaankin, että koulutus on uskottava, koska puhutaan kokemuksella eikä kirjoista opeteltua tekstiä.

Koulutuksessa opetan miten kauppaa tehdään hyvällä, eikä väkisin vääntämällä ja pakottamalla. Niin, että saadaan aitoja, hyviä asiakas- suhteita.

Olen ollut luomassa monia maamme parhaita myyntitiimejä ja työpaikkoja. Tiedän miten se vaatii ja miten se tehdään. Autan teitäkin mielellään tässä asiassa.

Sivuilla kerron tarkemmin mihin mikäkin valmennus perustuu. Saa myös soittaa/laittaa mailia ja kysyä lisää. Myös WhatsApp toimii. Työhön liittyvissä asioissa pyrin olemaan aktiivinen linkedIn:ssä. Liity siellä verkostooni ja ota osaa keskusteluihin.

     Kysy tarjous/lisää:

Matti Hämeenaho
Puh: 045 – 6366 022
matti(ätt)hameenaho.fi
www.hameenaho.fi
Seuraa Twitterissä @MattiHameenaho
LinkedIn: linkedin.com/in/matti-hämeenaho-lion-myynti-ja-esimiesvalmentaja-5384345

Blogi: https://mattihameenaho.blogspot.fi

Kuka Matti Hämeenaho?
Siirry sivun alkuun