Kuka Matti Hämeenaho?

 

Olen Matti Hämeenaho. Yksi maamme kokeneimmista . Olen ollut valmentaja vuodesta 1996.

Y-tunnuksen hain 2004, jonka jälkeen olen levittänyt myynnin ja johtamisen ilosanomaa ympäri Suomen. Olen saanut kouluttaa lähes kaikilla aloilla. Pienistä työpaikoista pörssiyhtiöihin, auttaen myös kaupunkien työntekijöitä. 

Asiakkaani väittää, että koulutukseni ovat alan parhaiten toimivat ja näkyy oikeasti kassakoneessa.  Kaikki koulutukseni perustuu omaan kokemukseen  huimista tuloksista vaativimmilla aloilla. Olen itse myynyt mm. Radio mainoksia, lehtiä, viikko-osakkeita, tehnyt ovelta ovelle kauppaa. Nämä ovat myynnin korkeakouluja. Opetan miten kauppaa tehdään hyvällä, eikä väkisin vääntämällä ja pakottamalla. Niin, että saadaan aitoja, hyviä asiakas suhteita. 

Olen ollut luomassa monia maamme parhaita myyntitiimejä. Olen myös korjannut kaikenlaisia ongelmia. Monet ongelma paikat on käännetty huippufiiliksen paikoiksi muutamassa päivässä. 

Sivuilla kerron tarkemmin mihin mikäkin valmennus perustuu. Saa myös soittaa/laittaa mailia ja kysyä lisää. 

Kysy tarjous/lisää:

Matti Hämeenaho
Puh: 045 – 6366 022
matti(ätt)hameenaho.fi
www.hameenaho.fi
Seuraa Twitterissä @MattiHameenaho
LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/matti-hämeenaho-lion-myynti-ja-esimiesvalmentaja-5384345

Blogi: https://mattihameenaho.blogspot.fi